HÅRTYPER OG STRUKTURER

Her kan du se hvad forskellen er på de forskellige typer hår vi fører. Du kan også se hvordan de forskellige strukturer i realiteten ser ud.

Indisk tempelhår

Håret har næsten den samme struktur som vores herhjemme. Håret er af noget af det fineste indiske hår, håndplukket af skandinaviske leverandører. Håret er ikke kemisk behandlet ud over farvningen til slutfarven og har derfor en meget længere levetid end det almindelige hår på det danske marked. Den oprindelige farve på håret er normalt sort-brunt, hvilket betyder at håret er bleget op til 12 nuancer og derefter farvet. Det er en type hår af luksus kvalitet, der stadig er billig set i forhold til levetid, hvis man plejer det ordentligt.

Håret har en levetid på op til 1 år.

NB: Der er en bestillingstid på 3 hverdage.

Italiensk luksus hår

Håret har næsten den samme struktur som vores herhjemme og er super blødt. Håret er af noget af det fineste indiske hår, håndplukket af itailenske producenter og derefter af en dansk leverandør. Håret her har været igennem mange kvalitetstjek, for at sikre det absolut bedste og fineste hår. Håret er double drawn, som sikrer at håret ikke har tynde, slidte spidser, men er lige så tykt ved spidserne, som ved roden.Det er en type hår af luksus kvalitet, der stadig er billig set i forhold til levetid, hvis man plejer det ordentligt.

Håret har en levetid på op til 1 år.

NB: Der er en bestillingstid på 3 hverdage.

*Generelt for hårtyper

Alt Brasiliansk, Italiensk, Skandinavisk, og europæisk hår er Indisk hår. Navnet fortæller bare om hvor producenterne af extensionshåret er fra. Husk på, at lyse farver har en kortere levetid end mørke, da disse har gået igennem en hårdere behandling, for at få den blonde farve.

haarstraa glat hår

Glat hår/ naturligt fald

Glat hår får altid et fald efter vask. Dvs. at håret aldrig igen bliver så glat som når det kommer ud af emballagen, med mindre det glattes. Et fald betyder at håret ser ud som om det har lidt bølger, der er blevet redt igennem. Lidt som dit hår vil se ud om aftenen, hvis du har haft dit hår i en løs fletning hele dagen. Dette fald kan enten gøre næsten usynlig, ved at rede håret forsigtigt igennem nogle gange imens det tørrer, eller det kan gøres meget tydelig, ved at kramme op i håret imens det tørrer.

haarstraa bølget hår

Bølget hår

Bølgerne er ikke store bølger, men ligner et naturligt fald, som det glatte hår har, bare med mindre bølger og mere struktureret.

Bølgerne er ca 3-4 cm.

HaarStraa

© 2017 HaarStraa®