EXTENSION METODER

Der er mange forskellige metoder, når det kommer til hair extensions. Valg af metode er tit meget personligt i forhold til erfaringer og temperament. HaarStraa udbyder 3 af forskellige metoder som du kan læse mere om herunder.

haarstraa-metoden

HaarStraa-metoden

HaarStraa-metoden er en videreudvikling af ez weft metoden. Ez weft er en metode hvor man får sat hele baner (trenser) på ad gangen. Trenserne bliver sat på med små mikroringe med silikoneindlæg, som matcher dit hår. Den originale ez weft kan meget nemt kan glide ud af håret. HaarStraa har udviklet videre på denne metode, og er kommet frem til en måde, hvorpå ez weft metodens skånsomhed kombineres med lang holdbarhed. Ca. 95% af HaarStraas behandlinger, er med denne metode. Metoden er meget skånsom, da der hverken gøres brug af varme, lim eller kemi. Aftagningen tager normalt ca. et kvarter og klares ved at klemme mikroringene den modsatte vej, så de åbner. Nemt og risikofrit. Til denne metode bruger vi double drawn hår , hvilket betyder man skal have færre gram på (læs mere nederst på siden).

hot fusion metoden

Hot Fusion metoden

Hot fusion er en tot-teknik hvor en tot extensionhår varmes på en tot af dit eget hår med keratin som bindeled. Metoden passer til alle hårtyper og er skånsom. Dette er en af de mest usynlige metoder fordi totterne følger dit hårs naturlige bevægelser. Keratinen (limen) ødelægger ikke dit hår mere end hvis du glatter det, da keratin er et naturligt protein der er i hår, hud og negle. Man fjerner disse extensions igen med olie/remover. Ulempen ved denne type extensions er at man ikke kan genbruge håret, som man kan ved Tape metoden og HaarStraa.metoden, og så er det en meget tidskrævende metode, og dermed også et dyrere alternativ til HaarStraa-metoden der er noget hurtigere. Ved denne metode bruger vi 2/3 double drawn hår (læs mere nederst på siden).

tape metoden

Tape metoden

Tape metoden er en metode hvor man har små baner på 4 cm med tape ved rødderne. Man laver "sandwiches" ved at placere en bane extensionhår under en bane naturligt hår med tapesiden opad. Derefter putter man en bane mere ovenpå det naturlige hår med tapen nedad, tape mod tape -med det naturlige hår imellem. Denne metode er rigtig god til fint/tyndt hår, da tapebanerne ligger helt fladt ind til hovedbunden og er derfor nærmest usynlig. Ulempen er dog, at det kan være svært at sætte håret op uden at det ses, og at det skal rykkes op ca. hver 5-6 uge, hvis det skal holdes usynligt. Derfor anbefales denne metode kun til piger med meget fint hår, hvor ingen af de andre er mulige. Man fjerner disse extension med olie/remover. Ved denne metode bruger vi 2/3 double drawn hår (læs mere nederst på siden).

*Generelt for extensions

Da dit eget hår gror, skal dine extensions ud igen. Ved hot fusion er det normalt efter 2-4 måneder. Ved tape efter 5-8 uger og HaarStraa-metoden efter ca. 7-9 uger. Efter dette stykke tid kan man begynde at se keratinen/banerne og dit eget ny udgroede hår kan begynde at filtre under keratinen/banerne. Hvis håret begynder at filtre i hovedbunden og du ikke kan udfiltre det igen, skal du have taget din extension ud med det samme, så dit eget hår ikke bliver ødelagt. Dette sker normalt kun, hvis dit hår er vokset 3-4 cm og du ikke har været opmærksom i tide på at få filtret håret ud (det er vigtigt at rede håret igennem nogle gange om dagen med en extensionbørste, der kan komme helt ned i hovedbunden). Hvis dit extensionhår stadig er pænt efter en aftagning, så kan du få det samme hår genpåsat (gælder ikke hot fusion).

Forskellige betegnelser for håret

- Double drawn

Min. 95% af hårstråene er i den bestilte længde (f. eks. 50 cm). Håret er meget tykkere end normalt extensionhår, og man behøver derfor ikke helt så mange gram. Dette er den dyreste type.

- 2/3 double drawn

Min. 70% af hårstråene er i den bestilte længde (f. eks. 50 cm). Det er denne type de fleste saloner kører med, også selvom de markedsfører håret som double drawn.

- Single drawn

Min. 50% af hårstråene er den bestilte længde (f. eks. 50 cm). Dette bruger mange saloner også, da det er et billigere alternativ. Ved denne type, skal der rigtig mange gram på, hvis man vil have fylde i spidserne.

HaarStraa

© 2017 HaarStraa®