AFLYSNINGSGEBYR - HVORFOR OG HVORDAN?

 

For at undgå at nogle aflyser lige inden eller bare helt udebliver, bliver vi nødt til at pålægge et aflysningsgebyr på alle behandlinger, med undtagelse af den gratis konsultation. Gebyret er for tiden på 300 kr. og det kræves ved aflysning af en tid senere end 24 timer inden den bestilte behandling. Gebyret godtgør lidt af den tabte arbejdstid og skal betales ved aflysningen. Du kan altså ikke booke en ny tid, hvis ikke du har betalt aflysningsgebyret.

 

DEPOSITUM - VED KØB AF HÅR.

Når du bestiller en hair extension inkl. hår, så er der et depositum for at sikre vi ikke brænder inde med håret. Vi har nemlig ikke hår liggende i salonen, men bestiller når man har været til konsultation. Depositummet er på 1000 kr. og betales ved tidsbestilling. Depositummet kan tilbageføres, hvis du fortryder din bestilling senest 3 dage inden din bestilte tid. Herefter kan det ske at håret allerede er gjort klar til påsætning, hvilket betyder at det ikke kan byttes, altså vil du miste depositummet.

Behandlinger der INKLUDERER køb af hår

Der er et depositum på 1000 kr.* på

alle behandlinger der inkluderer hår.

Hvis du har behov for at rykke din tid, så kan du gøre det op til 24 timer inden den skemalagte behandling og samtidig undgå at skulle betale et aflysningsbeyr. Hvis du har behov for at rykke din tid senere end 24 timer inden behandlingen er der et aflysningsgebyr på 300 kr. som betales ved aflysning (se herunder).

Eksempel:

Du har en tid og vælger at:

 

- Aflyse tiden senest 72 timer inden (3 dage)

= Depositum tilbage.

- Aflyse tiden senere end 72 timer inden behandling.

= Intet depositum tilbage.

- Rykke tiden min. 24 timer inden din tid til en anden dato

= Depositum bibeholdt, intet aflysningsgebyr.

- Rykke tiden mindre end 24 timer inden.

= Depositum bibeholdt, men aflysningen koster et aflysningsgebyr på 300 kr. for tabt tid, der betales ved aflysningen.

Eksempel:

Extension med HaarStraa-metoden: 2100 kr. (heraf depositum på: 1000 kr.)

+ Gebyr: 300 kr.

= Pris i alt: 2400 kr.

*I perioder med spidsbelastninger dvs. fra d. 18/12-31/12 og 5 hverdage op til og efter salonen holder ferie forebeholder vi os retten til at tage depositum på behandlinger uden hår:

 

Behandlinger der IKKE inkluderer hår: Depositummet på 200 kr, samt aflysningsgebyr på 20% af behandlingens pris.

 

Behandlinger der INKLUDERER hår: Depositummet kan blive forhøjet til 1500 kr, hvoraf de 500 kr. er for evt. tabt tid.

 

Disse deposita, på behandlinger inkl. hår (500 kr). og eksl. hår (200 kr.) kan ikke bibeholdes, hvis behandlingen rykkes mindre end 48 timer inden behandlingen. Dette dækker den tabte tid.

 

HaarStraa

© 2017 HaarStraa®