AFLYSNINGSGEBYR - HVORFOR OG HVORDAN?

 

For at undgå at nogle aflyser lige inden deres tid eller bare helt udebliver, bliver vi nødt til at pålægge et aflysningsgebyr på alle behandlinger, med undtagelse af den gratis konsultation. Gebyret er for tiden på 300 kr. og det kræves ved aflysning af en tid senere end 24 timer inden den bestilte behandling. Gebyret godtgør lidt af den tabte arbejdstid og skal betales ved aflysningen. Du kan altså ikke booke en ny tid, hvis ikke du har betalt aflysningsgebyret.

 

DEPOSITUM - VED KØB AF BEHANDLINGER INKL. HÅR.

Når du bestiller en hair extension inkl. hår, så er der et depositum for at sikre vi ikke brænder inde med håret. Vi har nemlig ikke hår liggende i salonen, men bestiller når en kunde har været til konsultation.

Hair extension op til 2900 kr. - Depositum: 1000 kr.

Hair extension fra 3000 kr. og op - Depositum: 2000 kr.

Depositum betales ved tidsbestilling. Depositummet kan tilbageføres, hvis du fortryder din bestilling senest 7 dage inden din bestilte tid. Ved bestillingsvarer, som vores leverandør ikke har på lager, kan der ikke fortrydes, og du vil altså miste dit depositum, hvis du aflyser/udebliver.

*I perioder med spidsbelastninger dvs. fra d. 18/12-31/12 og 5 hverdage op til og efter salonen holder ferie forebeholder vi os retten til at tage depositum på behandlinger uden hår:

 

Behandlinger der IKKE inkluderer hår: Depositummet på 200 kr, samt aflysningsgebyr på 20% af behandlingens pris.

 

Behandlinger der INKLUDERER hår: Depositummet kan blive forhøjet med 500 kr, hvoraf de 500 kr. er for evt. tabt tid.

 

Disse deposita, på behandlinger inkl. hår (500 kr). og eksl. hår (200 kr.) kan ikke bibeholdes, hvis behandlingen rykkes mindre end 72 timer (3 dage) inden behandlingen. Dette dækker den tabte tid.

 

HaarStraa

© 2017 HaarStraa®