GARANTI

Påsætningen

Der er garanti på tabte totter/tapebaner og løse/tabte mikroringe i 1 måned efter påsætningen. Altså kan man komme ned i salonen og få rettet sin påsætning, så den igen sidder som den skal. Man kan ikke få pengene refunderet, men udelukkende repareret påsætningen, så den igen er som den skal være. Man kan også inden for 1 måned få en ekstra gratis tilklipning, hvis man synes håret er for langt, tykt eller bare mangler det sidste touch.

 

Håret

Mørkt hår kan holde i op til et år ved korrekt pleje og lyst hår kan holde op til 6 måneder ved korrekt pleje. Se plejeguiden der er udleveret, for korrekt pleje.

Holdbarheden er vejledende. HaarStraa kan derfor ikke holdes ansvarlig ved kortere holdbarhed, da det afhænger af plejen, og netop dette er ude af salonens hænder, så snart håret er blevet påsat. Især gentagne varmebehandlinger (glat/føn/krøller) kan nedsætte holdbarheden af håret med mere end 50%, selv hvis man bruger lav varme, da varmen udtørrer håret. Ved brug af for høj varme, kan man risikere at brænde håret af, og det vil i så fald blive ødelagt med det samme uden nogen chance for at pleje det godt igen! Det er derfor bedst helt at undgå varme, men hvis man ikke kan undvære det, så brug det max 2-3 gange om måneden (se plejeguide for max-grader). Vær opmærksom på at glat hår vil få et fald efter vask. Hvor meget fald det får, afhænger af personen det kommer fra.

 

Allergi

Vi bruger microringe af aluminium, og altså uden nikkel. Keratinvoksen ved hot fusion er udvundet af naturlige ekstrater. Derfor vil du ikke opleve en allergisk reaktion af at få påsat hair extensions. Skulle du opleve en reaktion fordi din hovedbund ikke kan vænne sig til at have en påsætning på/ din hovedbund er stresset, kan HaarStraa ikke holdes til ansvar herfor.

 

OBS

Vær opmærksom på at påsætningen de første 1-3 dage kan forårsage ømhed/kløe i hovedbunden (dette er helt naturligt, da hovedbundet skal vænne sig til påsætningen).

 

Refundering/bytte

HaarStraa ikke kan refundere penge for den købte behandling/hår. Evt. løskøbt hår kan heller ikke byttes, hvis det først er taget i brug, dog er der garanti på selve påsætningen i 1 måned (læs ovenfor). Kontakter du HaarStraa med en reparation af påsætningen efter den første måned, så opkræves et gebyr for tilretning.

HaarStraa

© 2017 HaarStraa®