TIDSBESTILLING

Først mødes vi til en konsultation, så vi kan finde den rigtige farve og mængde du skal have på.

Du behøver ikke at beslutte dig med det samme, om du vil have behandlingen eller ej. Du kan altid bestille en tid senere, hvis du gerne vil tænke over det. Hvis du bestiller tid til en behandling ved konsultationen, betaler du et depositum i salonen som sikkerhed for håret. Læs mere om depositum.

Bemærk, du kan ikke selv bestille tid til en behandling inkl. hår online, da du skal til en konsultation først. Konsultationen kan du booke online.

 

Når du booker online, kan vi i det øjeblik du har godkendt behandlingen, se det og bookingen er dermed godkendt. Du vil med det samme modtage en kvittering. Hvis du ikke modtager en emailbekræftelse, så kontakt os. Dette betyder muligvis at bookingen ikke er gået igennem. Husk at der er 3 hverdages bestillingstid på behandlinger der inkluderer hår. Konsultationer, aftagninger og påsætning af medbragt hår kan bestilles online fra dag til dag.

Bestil tid online.

​Hvis du bestiller tid til behandling inkl. hår via mail/telefon, skal du betale depositummet på mobilepay eller pr. kontoverførsel før bookingen er godkendt. Hvis du betaler via bankoverførsel, så HUSK AT VÆLGE STRAKSOVERFØRSEL. Vi kan nemlig ikke booke tiden ind, før depositummet står på vores konto, og håret der skal bestilles hjem kan først bestilles den dag depositummet står på vores konto. Altså vil der gå 3 hverdage fra pengene er overført, til du kan få sat håret på.

 

INDEN DU MØDER OP TIL KONSULTATION

 

  • Sørg for at have håret farvet i den farve du ønsker inden du kommer til konsultation. Skal du farves en anden farve i længderne/spidserne inden påsætning, så vent med at bestille tid til konsultation før du har vasket håret et par gange, da farven i dit hår kan ændre sig. Farvning af bund gør ingen forskel, så det kan du sagtens gøre efter konsultationen.
  • Kom med tørt hår (da vådt hår altid er mørkere).
  • Husk at der betales depositum ved booking af tid til behandling inkl. hår. Dette kan enten gøres kontant, med mobilepay eller via straksoverførsel.

INDEN DU MØDER OP TIL EXTENSION

  • Det er smartest at farve udgroninger inden påsætningen, da det kan være svært at gør efter.
  • Sørg for at håret er helt rent, brug ikke stylingprodukter.
  • Brug ikke balsam i hovedbunden før du skal have sat hår på. I længderne må du gerne.
  • Sørg for at håret er tørt.

HaarStraa

© 2017 HaarStraa®