TIDSBESTILLING

Først mødes vi til en konsultation, så vi kan finde den rigtige farve og mængde du skal have på.

Du behøver ikke at beslutte dig med det samme, om du vil have behandlingen eller ej. Du kan altid bestille en tid senere, hvis du gerne vil tænke over det. Hvis du bestiller tid til en behandling ved konsultationen, betaler du et depositum i salonen som sikkerhed for håret. Læs mere om depositum.

Hvis du bestiller tid online, vil du efter endt tidsbestilling blive sendt til en betalingsside, hvor du betaler depositummet. Bemærk, du kan ikke selv bestille tid til en behandling inkl. hår, da du skal til en konsultation først. I det øjeblik du har betalt depositummet på behandlingen, kan vi se det og bookingen er dermed godkendt. Du vil med det samme modtage en kvittering. Hvis du ikke bliver sendt videre til en betalingsside, så kontakt os. Dette betyder muligvis at bookingen ikke er gået igennem. Den eneste undtagelse er konsultationer, som er selvfølgelig gratis. Husk at der er 3 hverdages bestillingstid på behandlinger der inkluderer hår. Konsultationer, aftagninger og påsætning af medbragt hår kan bestilles online fra dag til dag.

Bestil tid online.

​Hvis du bestiller tid via mail/telefon, så skal du betale depositummet på Swipp eller pr. kontoverførsel før bookingen er godkendt. Hvis du betaler via bankoverførsel, så HUSK AT VÆLGE STRAKSOVERFØRSEL. Vi kan nemlig ikke booke tiden ind, før depositummet står på vores konto, og hvis der skal bestilles hår hjem, så kan det først bestilles den dag depositummet står på vores konto. Altså vil der gå 3 hverdage fra den dag, før du kan få sat håret på.

 

INDEN DU MØDER OP TIL KONSULTATION

 

  • Sørg for at have håret farvet i den farve du ønsker inden du kommer til konsultation. Skal du farves en anden farve i længderne/spidserne inden påsætning, så vent med at bestille tid til konsultation før dette er gjort. Farvning af bund gør ingen forskel, så det kan du sagtens gøre efter konsultationen.
  • Kom med tørt hår (da vådt hår altid er mørkere).
  • Husk at der betales depositum ved booking af tid. Dette kan enten gøres kontant, med Swipp eller via straksoverførsel.

INDEN DU MØDER OP TIL EXTENSION

  • Det er smartest at farve udgroninger inden påsætningen, da det kan være svært at gør efter.
  • Sørg for at håret er helt rent, brug ikke stylingprodukter.
  • Brug ikke balsam i hovedbunden før du skal have sat hår på. I længderne må du gerne.
  • Sørg for at håret er tørt.

HaarStraa

© 2016 HaarStraa®