OM OS

Hos Hårstrå skal det være en oplevelse at gå til frisøren. Salonens filosofi er at kunder skal behandles individuelt. Vi giver os tid til dig. Den frisure vi skaber sammen, skal være mere en ¨bare¨en klipning. Vi er en salon hvor vi sætter kvalitet, luksus og velvære i første prioritet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten! Hårstrå er en lys og moderne salon, som åbnede i marts 2015. Vi er et ungt team bestående af 3 senior stylister og 1 junior stylist. Vi har en bred kundegruppe, alle aldre skal føle sig velkommen hos os. Vi sætter en ære i at vejlede vores kunder – for os er det ikke blot et arbejde, men en livsstil at være frisør. Vi er et team som deltager i kurser i Danmark og udlandet. Det er vigtigt at vi holder os opdateret indenfor hårets nyeste trend, så vi altid er i stand til at opfylde vores kunders ønsker. Hårstrå ligger centralt placeret i Adelgade i Randers, og der er mulighed for parkering indenfor gåafstand både med og uden tidsbegrænsning. 

Vi glæder os til at se dig.

VENTEOMRÅDE

Kom gerne 10 minutter før din aftalte tid. 
Kom gerne alene til din frisør tid, med mindre dit barn skal klippes og du er med som påhæng. Det skaber den bedste oplevelse og ro for både dig, din frisør & de andre kunder. 

VASKESTOLE

Du kan sidde i vores massagestole og slappe af, imens du får en lækker hårkur, samt hovedbundsmassage. 

LYS & MODERNE SALON

Lyse lokaler med en masse små unikke detaljer. Vi har installeret aircondition, så det er behageligt for dig som kunde når du besøger os. Samt et godt arbejdsmiljø for team Hårstrå. 

BØRNEKLIP I HYGGELIGE OMGIVELSER

Dit barn kan sidde i vores børnebil og se tegnefilm på Viaplay imens vi klipper.
Vi tilbyder børne sprayfarve i håret og en slikkepind / slikpose som afslutning.